NEDRÄKNING




1 dag kvar..

NEDRÄKNING




2 dagar kvar..

Bloggen tippar serien!

Nu är det dags för bloggen att säga sitt om serien. Serien var svår för oss att tippa eftersom där är många nya motståndare som vi inte har full koll på.

TOPPEN:


I toppen ser vi oss själva som en het kandidat tillsamans med Viby, Bois och tuffa Kiaby. I Viby ser vi ett sammansvettsat lag med gamla bekantingen Oscar "The Gangsta rapper" Hall som ett stort hot. Räckte inte riktigt till i div 5 trots många bra matcher men i år kanske det är deras år?!
Bois har på pappret många bra spelare men har dom bredden och motivationen om det skulle gå knackigt i ett par matcher?
Kiaby har alltid varit ett tufft lag att möta borta och kommer därför säkert att plocka många poäng där. Vi har ingen vidare koll på Kiabys profiler men vi vet att dom har en tolfte spelare i "Kiaby Fanatics" som kommer stötta dom i med och motgång.


MITTEN:


I mittenstriden tror vi att vi kommer se Sibbhult, Näsby, Kamp och Winnö. I denna region är det fyra lag vi inte riktigt vet var dom står. Sibbhult och Näsby tror vi absolut kan vara med och slå sig in i toppstriden medans Kamp och Winnö lika gärna kan hamna i botten. Sibbhult kommer bli en tuff motståndare för oss eftersom dom har många bra spelare och derby är alltid derby. Näsby brukar också alltid ha ett bra lag men vi ser samma problem med dom som med Bois att det är nog deras motivation som blir deras största motståndare.
Kamp vann div 7 ganska enkelt men nu är det div 6 och det är helt andra förutsättningar.
Winnö vet vi inte riktigt var dom står men har tydligen haft det svårt i träningsmatcherna. Enligt uppgifter är deras "skyttekung?" Jens Möllerstedt för tillfället skadad och missar premiären borta mot hans gamla klubb IFK Knislinge.


BOTTEN:


I bottten placerar vi Rinkaby, Gärds Köpinge, IFK Knislinge och Österslöv. Rinkaby och Köpinge har vi mindre koll på men vi anar att dom inte riktigt räcker till.
IFK och Österslöv är båda nykomlingar och lär få det tufft. Inget av lagen har gjort några nämnvärda nyförvärv och får därför kriga för sin överlevnad.
Detta är vad vi tror men vi önskar alla lycka till och ni får gärna visa oss att vi har fel.

UPP TILL KAMP! (Inte till håkanryd då alltså)







Sista 7 träningsmatcherna


Broby IF A/B - HJV IF A/B 1-2

HJV IF - Finja 5-4

HJV IF - Sibbhult 6-1

HJV IF - Hanaskog IS   5-0

Hanaskog A/B - HJV IF 1-0

Yngsjö - HJV IF 1-1

HJV IF - Venestad   12-1



På lördag är det dags för seriepremiär och derby mot Sibbhults IF. Matchen börjar kl 16.00 på Hjärsås IP.

RSS 2.0